Інформація про закупівлі

 

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ ВІД 11.10.2016 № 710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, очікуваної вартості предмета закупівлі

Хек свіжоморожений (без голови) за ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені ( ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені)

Відкриті торги,

UA-2021-03-16-014751-c

261 000,00

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі згідно вимог законодавства України. Якість Товару повинна відповідати вимогам законодавства України, ДСТУ, ГОСТ, ТУ.  Вміст пестицидів, токсичних елементів, мікотоксинів, нітратів не повинен перевищувати допустимі рівні встановлених МБТ и СН №5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами). Тара і упаковка мають бути виготовленими з матеріалів, які дозволені для використання в Україні (оператори ринку, відповідно до вимог ст. 64 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», несуть відповідальність за порушення законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів).

При визначенні очікуваної вартості одиниці товару враховувалась інформація про ціни, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах постачальників відповідної продукції.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Обгрунтування поточного ремонту

Обгрунтування закупівлі

План роботи атестаційної комісії ІІ рівня. Графік засідання атестаційної комісії ІІ рівня. Список педагогічних працівників, які атестуються у 2024 р. атестаційною комісією ІІ рівня Відділу освіти Дубовиківської сільської ради