Обгрунтування закупівлі електроенергії

 

ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик 
закупівлі електрогенераторів, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Відділ освіти, молоді, спорту, культури, туризму та релігії Дубовиківської сільської ради Синельниківського району Дніпропетровської області, підприємства, установи, організації, зазначені у п.3 частини1 статті 2 Закону України « Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Електрогенератор за ДК 021:2015:31120000-3 Генератори (Лот №1 Електрогенератор за ДК 021:2015:31120000-3 Генератори; Лот №2 Електрогенератор за ДК 021:2015:31120000-3 Генератори.).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями,  UA-2022-11-30-013414-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 184 000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі. Зокрема, методом моніторингу ринкових цін, аналізу закупівель на порталі ProZorro, використовувалася інформація, розміщена в мережі Інтернет. 

Розмір бюджетного призначення: очікуваний на рівні очікуваної вартості предмета закупівлі, затверджений рішенням виконавчого комітету 23.11.2022 року № 157.

Обґрунтування технічних та якісних  характеристик предмета закупівлі. Технічні та якісні  характеристик предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства. Товар має бути запакований в тару та упаковку, що виготовлені з матеріалів дозволених для використання в Україні таким чином, щоб запобігти пошкодженню товару під час транспортування та навантажувально-розвантажувальних роботах.

Транспортні послуги та інші витрати (пакування, тощо) повинні здійснюватися за рахунок Постачальника. Доставку та розвантаження здійснює Постачальник.

Термін постачання з дати укладання договору  до 23.12.2022 р.


Кількісною характеристикою предмета закупівлі є потреба замовника в забезпеченні безперебійного функціонуванні закладів освіти. Потреба становить 4 електрогенератори, в тому числі з максимальною потужністю не менше 3 кВт – 3 шт., з максимальною потужністю не менше 7 кВт – 1 шт.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Обгрунтування поточного ремонту

Обгрунтування закупівлі

План роботи атестаційної комісії ІІ рівня. Графік засідання атестаційної комісії ІІ рівня. Список педагогічних працівників, які атестуються у 2024 р. атестаційною комісією ІІ рівня Відділу освіти Дубовиківської сільської ради